U bevindt zich hier:

Home

Uniek inruilsysteem

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om dakpannen in te ruilen. Dit is niet alleen door de inruilpremie aantrekkelijk (u ontvangt geld voor uw oude pannen) maar, zeker bij binnenstedelijke projecten, ook door de minimale overlast en een korter logistiek proces. De dakpannen die wij inruilen, worden hergebruikt. Pannen die niet door onze strenge kwaliteitscontrole komen worden apart verzameld. Voor ons is dit geen afval. Wij gebruiken deze pannen als grondstof voor andere producten. Bijvoorbeeld als vulling voor in schanskorven.  

1
1.
Uw dak is aan een opknapbeurt toe. Tientallen jaren weer en wind hebben hun tol geëist. Hoe pakt u dit aan?
2
2.
U komt bij Luijtgaarden langs voor advies. Na een gedegen dakinspectie ter plaatse blijkt dakrenovatie wenselijk. U kiest een passende pan. Luijtgaarden levert de meeste typen direct uit voorraad.
3
3.
Op het juiste moment en volgens afspraak levert de chauffeur van Luijtgaarden de hoeveelheid bestelde pannen af.
4
4.
Tegelijk zet Luijtgaarden speciale, ijzeren inruilrekken neer voor de afvoer van de oude pannen.
5
5.
Door onze iets kleinere bakwagen met speciale kraan te gebruiken, kan onze chauffeur ook op moeilijk bereikbare plekken, zoals in de binnenstad, uw pannen goed en veilig afleveren.
6
6.
Aan het werk. Deskundige en veilig werkende dakdekkers renoveren uw dak(constructie), zodat het weer jaren mee kan.
7
7.
Na het verzamelen van de oude pannen, worden ze in de inruilrekken gelegd. Zo kunnen we de bouwplaats snel en vrij van rommel weer vrijgeven. Vaak is een vuilcontainer niet eens meer nodig.
8
8.
Pan voor pan wordt uw nieuwe dak met grote nauwkeurigheid gelegd. Alleen zo zal het echt wind- en waterdicht blijken te zijn.
9
9.
Uw dak is binnen een zeer kort tijdsbestek vernieuwd en kan weer jaren mee. Een resultaat dat er zijn mag.
10
10.
De inruilrekken haalt Luijtgaarden kosteloos weer op voor hergebruik van de oude pannen.
11
11.
In de werkplaats van Luijtgaarden worden de bruikbare pannen gesorteerd op type, kleur, merk en maatvoering en ter bescherming opnieuw verpakt.
12
12.
Strak ingeseald en op de hoeken voorzien van beschermende litec hoeksteunen krijgen de pannen een plekje in de voorraad van Luijtgaarden.
13
13.
De pannen zijn nu gereed voor duurzaam hergebruik. Het hoeft niet lang te duren voordat er een klant belt die nu net precies deze pan in deze kwaliteit nodig heeft.
14
14.
De herbruikbare pannen worden gedetailleerd opgenomen met beschikbare hoeveelheden, prijs en voorraadlocatie in de database.
15
15.
De niet meer bruikbare pannen worden op kleur en materiaal in een container op het terrein van Luijtgaarden verzameld.
16
16.
Het gravel op de tennis- of atletiekbaan is een goed voorbeeld van functioneel hergebruik.
17
17.
Dakpanpuin is in schanskorven uitstekend bruikbaar als erfafscheiding, geluids- en windbreker.